Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2021-04-27

Eksamenstræning

0 kursuspoint i Kurser målrettet studerende

 -  3 anmeldelser

Dette kursus er udviklet til den ambitiøse studerende med fokus på selvindsigt og præstationsoptimering. Kurset vil give dig en række værktøjer, som hjælper dig til fremover at præstere bedst muligt på eksamensdagen. Gennem kurset vil du opnå langt større selvindsigt i, hvordan du tænker og handler, når du forbereder dig mod en præstation, der er vigtig for dig. Du får en bevidsthed om, hvordan du arbejder optimalt og effektivt i lange perioder, og fremover vil du være klar over, hvordan du lærer og husker bedst muligt, til både mundtlige og skriftlige eksamener.

 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Introduktion

Denne lektion hjælper dig til at få bevidsthed om, at din læseperiode koster noget i ressourcer, som også er en væsentlig del af den gode præstation. Du bliver introduceret til 5-95-reglen, hvor du vil lære, at langt det meste af dit fokus bør ligge i processen. 

6 minutter

2.  4 ting der letter din overgang fra hverdag til læseperiode

I denne lektino bliver du introduceret for fire områder, der vil lette din overgang og gøre dig mere klar, når læseperioden starter: døgnrytme, overblik, gode vaner og mentale og fysiske honningdepoter.

3 minutter

3.  Tjekliste før din læseperiode starter

I denne lektion vil Thomas give dig tips til, hvordan du kan træne smart i stedet for at træne hårdt.

6 minutter

4.  Design din dag i læseperioden bedst muligt

I denne lektion vil vi se på, hvordan biologien og din psyke hænger sammen, og hvordan du kan påvirke dem begge positivt.

7 minutter

5.  Spot og forstå stress, når du skal præstere

Denne lektion vil lære dig at spotte og forstå, hvad stress er. Dette er vigtigt, så du kan bremse op i tide eller være forebyggende i forhold til din egen trivsel. En læseperiode for en jurastuderende er nemlig ofte lang og omfattende, og mængden af pensum og materialer, der skal læres, er stort. Det kan for nogle jurastuderende blive et for stort pres.

10 minutter

6.  Tre metoder til dybt og fokuseret arbejde

Du får i denne lektion tre metoder til fordybelse, og du skal gennemgå en øvelse, der giver dig bevidsthed om, at du ikke kan udføre to ting på en gang – selv om de fleste tror de kan.

12 minutter

7.  Modeltræning

Denne lektion bliver meget specifik i forhold til, at du kan præstere det bedste til hver eksamen. Metoden er inspireret fra eliteidræt, hvor atleten træner så tæt på virkeligheden som muligt og med udgangspunkt i, hvad konkurrencen kræver af atleten. Fordelen ved denne metode, at du læner dig ind ind i det du skal kunne til eksamen og du oplever en større tryghed, når det gælder på dagen.

4 minutter

8.  Notat- og husketeknikker

Denne lektioner introducerer dig for, hvordan du trinvis kan folde din viden ud til eksamen, og hvordan du træner dig selv til at trække det vigtigste ud af det, du læser.

7 minutter

9.  Præstationsangstens psykologi

Denne lektion vil hjælpe dig til at forstå præstationsangstens psykologi. Forstår du præstationsangstens psykologi, vil du kunne handlere mere rationelt og passe bedre på dig selv, når du tænker på de kommende eksaminer.

6 minutter

10.  Hvor er dit fokus, når det gælder?

I lektionen lærer du en bestemt teknik, der kan få dig til at flytte dine tanker hen på det, du har brug for, når du tænker på din næste præstation.

5 minutter

11.  Lær at håndtere dine tanker

Her lærer du teknikker til at håndtere tankemylder eller tage styring på dine tanker. Fordelen er, at du kan lære at bestemme dig for, hvad du vil tænke, når du har brug for det.

9 minutter

12.  Seks trin, så du topper på eksamensdagen

Denne lektioner tager igen udgangspunkt i, hvad biologien ikke vil forhandle om, når du skal være den bedste version af dig selv. 

6 minutter

13.  Fysisk øvelse

Denne korte lektion giver dig en nem og meget effektiv metode til at få det allersidste fokus på plads inden din eksamen starter. Øvelsen kobler din psyke og dine tanker sammen med din krop og følelser på kun 60 sekunder.

2 minutter

14.  Undgå at den sorte klap går ned

Denne lektion vil give dig tre tips, du kan udføre under eksamen, hvis du mærker, at du mister grebet om præstationen.

4 minutter

15.  Mentaltræningsøvelser

Denne lektion vil lære dig to mentaltræningsøvelser, som hjælper dig til at styre dit spændingsniveau og mentale fokus.

2 minutter

16.  Evalueringsmetode af dine præstationer og resultater

Denne lektioner dig dig en nem og god evalueringsteknik, så du tage det bedste med dig fra sidste eksamen til din næste.

4 minutter
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Thomas Pape

Thomas Pape

Stressrådgiver og mentaltræner hos SPINE

Thomas er stressrådgiver og mentaltræner for studerende og unge ansatte, bl.a. for Bech Bruun stud.jurer. Han har 15 års erfaring med behandling og undervisning i stress, depression, motivation og mental sundhed. Han arbejder i dag primært med personprofilanalyser, adfærdsdesign, digitale vaner, high performance og målsætningsarbejde. Han har derudover forfattet tre bøger: Træn dig til en god eksamen, Studieliv - uden stress og Reboot dine digitale vaner.