Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2019-04-25
Ajour d. 2020-02-01

Fremtidens ledelse og forandringsledelse

0 kursuspoint i Bliv en bedre advokat

 -  2 anmeldelser

NB! Kurset er ikke pointgivende efter reglerne om den obligatoriske efteruddannelse!

Kurset er bygget op om 3 moduler, som alle beskæftiger sig med hvordan fremtidens organisation arbejder. Det første modul er et grundlæggende modul, omhandlende fremtidens ledelse, som tager udgangspunkt i de trends og paradigmeskift som vi er på vej igennem. Dette ser vi typisk både gennem teknologi og gennem sociologiske træk. 


Der bygges derefter to moduler ovenpå, omhandlende moderne personaleledelse og forandringsledelse. Begge moduler giver dig nogle konkrete værktøjer, som du nemt kan tage med dig og implementere i dit team. 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Fremtidens ledelse

Ledelse har ændret sig meget gennem årene og forventningerne til en leder er i dag meget anderledes end for bare 10 år siden. Så første modul handler om hvilke trends der findes, men også hvordan du som en god leder skal forholde dig i disse trends. Der startes med trends of påstande om ledelse, samt hvad folk søger i et arbejde, i samfundet og i os selv. Vi søger meningen i alt, og det skal give mening og relationer for os. Nye generationer søger andre udfordringer og kommer med helt nye værktøjer, som alt skal smeltes sammen i én. Der vil yderligere blive gennemgået en række påstande om ledelse og en lang række begreber, samt hvordan disse skal håndteres.
36 minutter

2.  Moderne personaleledelse

Hvilke byggesten og hvilke rammer skal der bygges op om moderne personaleledelse? Gennem lektionen vil der blive kigget på de tre områder for dette, først de grundlæggende principper, dernæst de 4 elementer for rammen og slutteligt de 4 elementer for rytmen. Disse principper gælder uanset størrelse på team eller afdeling, de er universale. Der vil også i lektionen blive gennemgået hvordan man får tingene til at ske og hvordan man gennem samarbejde kan opnå sine mål.
33 minutter

3.  Forandringsledelse - del 1

Lektionen starter med en introduktion, samt en agenda til hvordan man leder i forandring. Agendaen for kurset hedder: 1) Del 1 - en kort introduktion 2) Verden har ændret sig 3) Behovet for forandring 4) Metoder og værktøjer Der introduceres til forandringen, og hvordan forandringen agerer i forhold til dig. Dette forklares i nogle klassiske begreber, og der forklares hvorfor dette er.
4 minutter

4.  Forandringsledelse - del 2

Virksomheder bliver nødt til at følge med den kontinuerlige forandring der sker. Vi lever i en konstant foranderlig verden, hvor der hele tiden sker nye ting. Så hvordan skaber vi værdi i de problemer vi løser? Hvordan overlever vi i denne forandring og følger med? Vi skal agere og reagere på det der sker omkring os, ikke kun eksternt men så vel internt. Men forandringer kommer typisk også med en række underliggende problemer, som tillidsbrud, bekymringer, modstand og tvivl. Der skal derfor sættes ind tidligt, for at se hvor vi først skaber værdig og hvilket problem vi løser først.
4 minutter

5.  Forandringsledelse - del 3

For at dette skal kunne lade sig gøre, kræver det en ny tilgang til forandring, helt ind i den organisatoriske kerne. Som organisation skal men derfor også være meget opmærksom på hvor man befinder sig samt hvem man egentlig er. Der bliver gennemgået 5 forskellige organisatoriske typer. Der bliver dernæst gennemgået elementer der påvirker forandringen. Der fortsættes med nye former for forandringer, hvor der løbende vil være eksempler herpå.
18 minutter

6.  Forandringsledelse - del 4

Sidste lektion om handler hvordan man kan drive sin forandring mere agilt, samt hvordan du kan benytte nogle konkrete redskaber til dig og dit team. De forskellige redskaber kan danne ramme om en workshop med dig og andre i en forandring. Der opsummeres gennem de 6 principper for forandring som har været gennemgående gennem kurset. Verden er foranderlig, så vi bliver nødt til at følge med.
14 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard

Founder og partner af Bloch&Østergaard

Erik Korsvik Østergaard er partner i Bloch&Østergaard, som han startede i 2014. Han har en Master of Science fra DTU, samt en EBA i Cross-cultural Project Management.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg

Medstifter af Good Morning April

Puk har en Master of Science i Economics & Business Administration fra Syddansk Unioversitet med fokus på organisatioriske ændringer og Change Management, hvilket bygger på en bachelor i tysk sprog og kultur. Hun er partner i Bloch&Østergaard, hvor hun hjælper virksomheder med at tilgå digitale transformationer.