Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2022-10-26

Strategisk håndtering af barsel for ledere

0 kursuspoint i Ansættelses- og arbejdsret

På kurset lærer du, hvordan strategisk håndtering af barsel understøtter strategisk vigtige emner, som styrker advokatbranchens konkurrenceevne. Det gælder fx tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft, nye krav til ligestilling og diversitet, ESG og social bæredygtighed samt nye krav til fremtidens ledelses- og arbejdskultur.

Kurset er primært for ledere og HR-ansvarlige i advokatbranchen med ansvar for den strategiske og forretningsmæssige udvikling, for arbejdet med kultur, værdier og employer branding internt i organisationen og for ledelses- og medarbejderudvikling.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Hvorfor er strategisk håndtering af barsel vigtig for advokatbranchen

I denne lektion vil vi kigge nærmere på, hvorfor strategisk håndtering af barsel er så vigtigt for advokatbranchen.

20 minutter

2.  Fakta om ligestilling i advokatbranchen

I denne lektion vil der være fokus på fakta om ligestilling i advokatbranchen - herunder med inddragelse af eksempler, redskaber og strategiske håndteringeringer, som vil mindske uligheden på arbejdspladsen.

16 minutter

3.  Strategisk håndtering af barsel er et nyt konkurrence

I denne lektion vil vi kigge på, hvordan barselhåndtering er blevet et konkurrenceparameter i forhold til manglen på arbejdskraft, beholdelse, tiltrækning og rekruttering. 

35 minutter

4.  Rollefordeling og anbefalinger til strategisk håndtering af barsel

I lektion fire vil der blive kigget ind i rollefordelinger og anbefalinger, hvor bl.a. håndtering af barselsforløb, medarbejderbehov m.m. 

44 minutter

5.  Implementering af strategisk håndtering af barsel - redskaber og værktøjer

I lektion fem vil der blive dykket ned i hvordan implementeringerne af strategisk håndtering af barsel afhænger af flere faktorer - bl.a. lovgivning, og virksomhedens vilkår. Dette er ligeledes med henblik på vejledning og anbefalinger til virksomheder og ledere. Afslutningvis vil der være en kort opsummering på hele kurset. 

19 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Natalia Rogaczewska

Natalia Rogaczewska

Udover sine 15+ års erfaring med politisk og strategisk arbejde, samt organisationsudvikling nationalt og international i både den offentlige og private sektor er Natalia stifter og direktør af virksomheden VÆRDBAR. En virksomhed der rådgiver om strategisk håndtering af barsel. Dette gør Natalia ved at bringe viden, som findes i tusinder af barselshistorier i Danmark i spil - og ind i bevidstheden hos dem, som kan gøre en forskel. Dig og mig. Med VÆRDBAR klæder Natalia virksomheder, ledere og medarbejdere på med viden, kompetencer og redskaber til at håndtere barsel. Det gør barslen til springbræt for værdiskabelse. For vækst og øget konkurrenceevne. For personlig udvikling, større trivsel og bedre ledelse. Derudover er Natalia også direktør i Kvindeøkonomien, som er en politisk NGO, der arbejder for øget ligestilling mellem kønnene.