AdvoNews Februar 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-02-29

AdvoNews Februar 2024

0 kursuspoint i News

 -  0 anmeldelser

Velkommen til AdvoNews - Advokursers juridiske nyhedskanal. Lars Lindencrone er fast vært på programmet.

Én gang om måneden vil Lars bringe en update på hvad rører sig i den juridiske verden, lovgivningsmæssigt, retspraksismæssigt og litterært.

AdvoNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Advo- og Revikurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  AdvoNews - Februar 2024

I denne måneds udsendelse af AdvoNews vil Lars Lindencrone undersøge lovforslag, retspraksis og nye udgivelser. Vi starter med at se på det seneste lovforslag om nedsættelse af kontantforbudsgrænsen og gennemførelsen af EU's bæredygtighedsdirektiv (CSRD). Under retspraksis vil Lars bl.a. analysere en Højesterets dom vedrørende salget af en andelsbolig, en Højesterets kendelse om inkassogebyrer og kompensationsbeløb og meget mere. Afslutningsvis vil Lars give et overblik over nye bogudgivelser fra juridiske forfattere.

34 minutter
Ubegrænset adgang til alle nyheder
Adgang til alle kommende nyheder
Betaling hver år
499,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb News (DKK 499,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Videnpartner hos Bech-Bruun Advokatfirma

Lars Lindencrone Petersen er uddannet advokat i 1982 og er ansvarlig for Bech-Bruuns interne compliance. Lars er endvidere ansvarlig for Bech-Bruuns vidensarbejde, der bl.a. omfatter indsamling, strukturering og formidling af juridisk information på alle Bech-Bruuns forretningsområder. Med sin baggrund fra domstolene arbejder han herudover med rådgivning inden for konfliktløsning. Han underviser på Københavns Universitet i faget Konkursret samt på kurser arrangeret af eksterne udbydere, som fx Advokatsamfundet, Danske Advokater og FSR Kompetence.