AdvoNews Januar 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-01-11

AdvoNews Januar 2024

0 kursuspoint i News

 -  2 anmeldelser

Velkommen til AdvoNews - Advokursers juridiske nyhedskanal. Lars Lindencrone er fast vært på programmet.

Én gang om måneden vil Lars bringe en update på hvad rører sig i den juridiske verden, lovgivningsmæssigt, retspraksismæssigt og litterært.

AdvoNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Advo- og Revikurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  AdvoNews Januar 2024

Velkommen til AdvoNews - Advokursers juridiske nyhedskanal. Lars Lindencrone er fast vært på programmet.

I denne udsendelse præsenterer Lars en ny lovgivning - Lov nr. 1793, vedtaget den 28. december 2023 - med særligt fokus på ændringen af lejelovens regler om tilbudspligt. Derudover vil han kigge på to lovforslag - L 68 fra EU's Arbejdsdirektiv og L 94, Ændring af Ligningsloven, som er fremsat og forventes at blive vedtaget i løbet af foråret. Desuden vil Lars gennemgå aktuel retspraksis - herunder afgørelser fra det strafferetlige område og civilretlige afgørelser.  

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
Ubegrænset adgang til alle nyheder
Adgang til alle kommende nyheder
Betaling hver år
499,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb News (DKK 499,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Videnpartner hos Bech-Bruun Advokatfirma

Lars Lindencrone Petersen er uddannet advokat i 1982 og er ansvarlig for Bech-Bruuns interne compliance. Lars er endvidere ansvarlig for Bech-Bruuns vidensarbejde, der bl.a. omfatter indsamling, strukturering og formidling af juridisk information på alle Bech-Bruuns forretningsområder. Med sin baggrund fra domstolene arbejder han herudover med rådgivning inden for konfliktløsning. Han underviser på Københavns Universitet i faget Konkursret samt på kurser arrangeret af eksterne udbydere, som fx Advokatsamfundet, Danske Advokater og FSR Kompetence.