Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2022-09-16

De advokatetiske regler 2022

3 kursuspoint i Bliv en bedre advokat

 -  286 anmeldelser

Den 1. september fik vi et nyt sæt advokatetiske regler.

I forhold til den hidtidige udgave er der tale om opdateringer som følge af ny praksis fra Advokatnævnet og domstolene og egentlige nyskabelser, dels som følge af, at nye områder er dukket op, dels som følge af, at Advokatrådet har nyorienteret sig i forhold til sine hidtidige holdninger.

I praksis er den mest betydningsfulde forskel, at regelsættet er gennemgribende redaktionelt ændret, således at det nu præsenterer de advokatretlige problemstillinger i den rækkefølge, hvori advokaten møder dem, når vedkommende går fra overvejelsen om, om et opdrag skal etableres, til sagen efter endt arbejde bliver afsluttet og arkiveret.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod advokater og advokatfuldmægtige i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Nye afgørelser

Den første lektion vil kigge på de nye advokatetiske regler 2022 - dels som følger af opdateringer i praksis og dels som følger af overvejelser i advokatrådet. 

ca. en time

2.  Egentlige nyskabelser i de advokatetiske regler

I lektion to kigges der på de egentlige nyskabelser i de advokatetiske regler - enten som følge af, at advokatrådet har dannet sig en ny forestilling end tidligere, eller som følge af ændret opfattelse. 

44 minutter

3.  Problemstillinger

I denne lektion vil der være fokus på særlige opmærksomhedspunkter, som har betydning for de advokatetiske regler. 

29 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Videnpartner hos Bech-Bruun Advokatfirma

Lars Lindencrone Petersen er uddannet advokat i 1982 og er ansvarlig for Bech-Bruuns interne compliance. Lars er endvidere ansvarlig for Bech-Bruuns vidensarbejde, der bl.a. omfatter indsamling, strukturering og formidling af juridisk information på alle Bech-Bruuns forretningsområder. Med sin baggrund fra domstolene arbejder han herudover med rådgivning inden for konfliktløsning. Han underviser på Københavns Universitet i faget Konkursret samt på kurser arrangeret af eksterne udbydere, som fx Advokatsamfundet, Danske Advokater og FSR Kompetence.